LASERGAME AALBORG

lokal_top
Søndre Skovvej 3
9000 Aalborg
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

Lasergame er for alle

Har du lyst til at prøve et spændende og anderledes arrangement i Aalborg? Lasergame er ganske ufarligt og kan spilles overalt – inde såvel som ude. Med moderne og teknologisk laserudstyr går man i kamp mod hinanden på en specielt indrettet bane, der giver både udfordringer og sjove muligheder for at sætte sit helt eget præg på arrangementet. Men lasergame er også meget mere end bare at skyde efter hinanden! Gennem mange års erfaring og produktudvikling har vi oparbejdet et helt unikt koncept fyldt med tempo, spænding, holdånd og selvfølgelig en stor portion konkurrence, der gør hele oplevelsen til en fornøjelse.

Få en unik oplevelse med Lasergame i Aalborg

I samarbejde med Rold Skov Adventure kan vi tilbyde en lang række spændende aktiviteter i kombination med lasergame. Vi er altid klar på at skræddersy den helt rigtige kombination af aktiviteter til dit arrangement. Omdrejningspunktet er altid med fokus på det sociale samvær, både i forbindelse med større firmaevents og private arrangementer. Ønsker du at få lasergame ud til jer, så har vi desuden stor erfaring med at tage vores udstyr med rundt i hele landet.

Er du interesseret i at høre mere? Du er altid velkommen til at besøge vores lokale Aalborg-afdeling eller kontakte os via vores hjemmeside – vi glæder os til at høre fra dig!

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.