aktive_unge_top

AKTIVE UNGE

Lasergame Danmark & Aktive Unge

Lasergame Group, som Lasergame Danmark er en del af, er startet i den tid, hvor X-box, Playstation og computere blev mere og mere attraktive for børn.

Vores formål har været og er at modvirke den voksende asociale tendens hos børn og unge. Vores mål er at skabe et produkt, der giver unge de samme muligheder, som de har i deres virtuelle verden, bare i virkeligheden.

Som udgangspunkt arbejder vi efter et simpelt princip.

Hvis man kan opleve det samme i virkeligheden, som man kan på sin computer, vil vi hellere vælge virkeligheden og dermed få en oplevelse sammen med sine venner, i stedet for at spille alene.

Fællesskabet og samvær, som bryder sociale forhold, står øverst på vores daglige virke.

Det er lykkedes os at have et produkt, som giver børn mulighed for at opleve alt fra den virtuelle verden i virkeligheden. I vores dagligdag har vi et tæt samarbejde med en række institutioner og kommuner for at aktivere børn anderledes. Vi lægger stor fokus på fællesskabet, og at børn får noget ud af dagen med os. Når vi er aktive med børn er alle lige. Vi arbejder med elementer fra teambulding samtidig med, at vi udfordrer børn individuelt og i fællesskab.

Trænger jeres børn til en anderledes aktivering?
Kontakt os her.

Don’t play games
Be a part of them!

Trænger jeres børn til en anderledes aktivering? Kontakt os her.