LASERGAME EBELTOFT

lokal_top
Fulgsøvej 50
8400 Ebeltoft
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

BLIV UDFORDRET BÅDE TAKTISK OG FYSISK MED LASERGAME I EBELTOFT

Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og behov, når det kommer til afviklingen af lasergame, og vores dygtige instruktører er vant til en bred variation af deltagere. Derfor er vi gode til at tilpasse arrangementet efter den individuelle stemning i gruppen, men vi er heller ikke bange for at give en udfordring.

FÅ LASERGAME UD TIL JER

Lasergame er en sjov og spændende aktivitet til en lang række af forskellige events. Vi har blandt andet Dong Energy, Grene og Cowi som referencer, men også teambuilding, polterabend og alle former for privat- og erhvervsrelaterede arrangementer kan have stor glæde af lasergame. I Ebeltoft finder du vores lokale afdeling på Fulgsøvej 50. Har du ikke mulighed for at flytte dit event over til os, så tilbyder vi også at bringe vores udstyr og banemoduler ud til dig! Lasergame kan foregå både udendørs og indendørs, og vores avancerede udstyr har næsten ubegrænsede muligheder.

Er du i tvivl om noget? Vi står altid klar til svare på alle spørgsmål, du måtte have i forbindelse med dit arrangement, og du kan kontakte os på både telefon, e-mail og via kontaktformularen online.

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.