LASERGAME FREDERIKSHAVN

lokal_top
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

LASERGAME FREDERIKSHAVN

Vi henviser til nærmeste afdeling:
Lasergame Danmark (Hjørring)
Kystvejen 10
9850 Hirtshals
Åbningstider: 24/7 – 365 dage
Priser: Se her

BLIV EN DEL AF SELVE OPLEVELSEN

Lasergame kan spilles af enhver og det gør hverken ondt eller er farligt. Derfor passer det aktive og underholdende spil sig godt til en lang række forskellige sociale arrangementer, såsom firmaevents, teambuilding, polterabend, fritidsklubber eller private fødselsdage. Den nærmeste lokale lasergame-bane befinder sig på Kystvejen 10, 9850 Hirtshals, men vi tilbyder derudover også at køre ud til vores kunder med alt udstyret, så i selv slipper for transporten. Vores dygtige instruktører har stor erfaring i at opstille sjove og udfordrende baner i al slags terræn, så alle får den bedst mulige oplevelse!

I TÆT SAMARBEJDE MED ROLD SKOV ADVENTURE OG LEARNING BY ACTION

Ønsker du at kombinere dit eget arrangement med flere forskellige aktiviteter, så har vi heldigvis indgået et samarbejde med bl.a. Rold Skov Adventure. Dermed giver vi vores kunder mulighed for at sammensætte lasergame med eksempelvis segway-kørsel, overnatning i skoven, high rope klatring, mountainbiking og flere andre sjove tiltag, som du og dine meddeltagere kan booke som en samlet pakket.
Du kan finde ud af meget mere om vores produkter via vores Facebook-side, hvor vi løbende giver opdateringer fra afholdte arrangementer. Er du i tvivl om noget? Tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning for dig!

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.