LASERGAME HERNING

lokal_top
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

LASERGAME HERNING

Vi henviser til nærmeste afdeling:
Lasergame Danmark (Viborg)
Ravnsbjergvej 70
8800 Viborg
Åbningstider: 24/7 – 365 dage
Priser: Se her

VI HAR EN GOD IDÉ TIL JERES NÆSTE EVENT I HERNING!

Hos Lasergame Danmark har vi stor erfaring med at udbyde spændende aktiviteter inden for lasergame til både fødselsdage, polterabend, fritidsklubber og alle former for firmaarrangementer, hvor man ønsker et anderledes event med fokus på det sociale samvær.
Vi kommer gerne ud til jeres lokalitet, hvor vores professionelle instruktører opstiller en sjov og udfordrende lasergame-bane efter jeres anvisninger. Det kan både foregå indendørs og udendørs – eller måske i en spændende kombination?

VI KAN TILBYDE MEGET MERE END BARE LASERGAME

I tæt samarbejde med Rold Skov Adventure giver vi mulighed for at samle flere forskellige aktiviteter på samme sted, så I selv kan sammensætte det helt perfekte arrangement. Vi sørger gerne for forplejningen under hele jeres event, og det er kun fantasien, der sætter grænserne.

På Facebook-siden Lasergame Danmark ApS kan du desuden se meget mere om, hvordan vi har afholdt tidligere events, som kan give en bedre fornemmelse af, hvordan du gør dit event helt unikt. På vores hjemmeside finder du en oversigt over priser samt vores forskellige afdelinger landet over.

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.