LASERGAME HILLERØD

lokal_top
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

LASERGAME HILLERØD

Vi henviser til nærmeste afdeling:
Lasergame Danmark (Hørsholm)
Lundevej 26
2970 Hørsholm
Åbningstider: 24/7 – 365 dage
Priser: Se her

PRØV EN SKRÆDDERSYET OMGANG LASERGAME TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT I HILLERØD

Hos Lasergame Danmark er vi specialister i at tilpasse vores mange fleksible løsninger til vores kunders ønsker og behov. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde markedets absolut bedste produkter, som vi igennem de seneste 12 år har udviklet på, for at nå til hvor vi er i dag. Vores udstyr er flere gange blevet kåret til verdens mest avancerede legevåben, og det er ikke uden grund. Vi kan nemlig tilbyde et produkt, som kan bruges til meget mere end bare at skyde hinanden med infrarøde stråler.

LASERGAME I HILLERØD

Hillerøds tætteste lokalafdeling befinder sig på Lundevej 26, 2970 Hørsholm, hvor vores dygtige instruktører gerne hjælper jer i gang med de rigtige anvisninger. Ønsker I derimod at få lasergame ud til jer, så er det desuden også en mulighed. Vi er ofte ude til firmaarrangementer, polterabends, teambuilding og mange andre begivenheder, hvor deltagerne gang på gang har haft fornøjelsen af lasergame. Husk også, at studerende og institutioner med EAN-nummer altid får 33% rabat!

Har du spørgsmål, til hvordan Lasergame Danmark kan pifte dit arrangement op? Tøv ikke med at kontakte os på enten mail, telefon eller vores online kontaktformular – vi er altid glade for at høre fra dig!

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.