LASERGAME HØRSHOLM

lokal_top
Lundevej 26
2970 Hørsholm
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

Lasergame i Hørsholm er en helt speciel oplevelse!

Har du nogensinde prøvet at spille lasergame? Hos Lasergame Danmark har vi specialiseret os gennem de seneste 14 år i at arrangere og afholde sjove og spændende events med lasergame som omdrejningspunktet. Alle kan være med, og det er helt ufarligt at spille – derfor henvender lasergame sig til en meget bred målgruppe. Vi har stor erfaring inden for arrangementer til både private og virksomheder, som ønsker en anderledes måde at inddrage en social aktivitet i deres begivenhed.

Vi tager gerne Lasergame med ud til jer!

Alt vores udstyr er transportabelt, så hvis I ikke har mulighed for at besøge vores lokale afdeling i Hørsholm, så opstiller vi altid gerne en sjov og udfordrende bane på jeres område – enten inde, ude eller i en kombination. Vores dygtige instruktører guider jer sikkert igennem regler og håndteringen af udstyret. Vi står desuden gerne for al den forplejning, i kunne tænke jer i forbindelse med arrangementet.

Har vi vakt din interesse? Du kan læse meget mere om mulighederne for lasergame i Hørsholm på Facebook-siden. På vores hjemmeside finder du bl.a. en oversigt over priser og afdelinger.

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.