LASERGAME HOLBÆK

lokal_top
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

LASERGAME HOLBÆK

Vi henviser til nærmeste afdeling:
Lasergame Danmark (Roskilde)
Boserupvej 100
4000 Roskilde
Åbningstider: 24/7 – 365 dage
Priser: Se her

OPLEV DEN FIKTIVE VERDEN FRA COMPUTERSPILLET I VIRKELIGHEDEN – PRØV LASERGAME I HOLBÆK!

Lasergame er både en sjov og udfordrende aktivitet, som giver deltagerne mulighed for at være en del af selve spillet på en meget anderledes måde. Spillet i sin natur kræver både en taktisk indsigt og et godt overblik over banen, men alle kan selvfølgelig være med – og det er helt ufarligt at deltage i.

PRØV DEN LOKALE AFDELING ELLER FÅ LASERGAME UD TIL JER

Hos Lasergame Danmark har vi en lang række lokale afdelinger fordelt over hele landet, hvoraf den tættest beliggende på Holbæk er på Boserupvej 100, 4000 Roskilde. Har I ikke mulighed for at komme forbi en nærliggende afdeling, så tilbyder vi også at stille vores professionelle udstyr og transportable banemoduler til rådighed ude ved jer. Vores dygtige medarbejdere er uddannede i at instruere i spillets regler og mange muligheder, og de er ikke blege for at give jer en udfordring. Vi står desuden gerne for forplejning og alt hvad der dertil hører.

På vores Facebook-side kan du se meget mere om tidligere afholdte arrangementer, som måske kan give lidt inspiration – det gælder uanset om i ønsker at afholde et firmaarrangement, en familiefest, polterabend eller teambuilding.

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.