LASERGAME HOLSTEBRO

lokal_top
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

LASERGAME HOLSTERBRO

Vi henviser til nærmeste afdeling:
Lasergame Danmark (Viborg)
Ravnsbjergvej 70
8800 Viborg
Åbningstider: 24/7 – 365 dage
Priser: Se her

PRØV DEN PERFEKTE UNDERHOLDNING TIL DIT KOMMENDE EVENT I HOLSTEBRO!

Med lasergame får du en helt gennemført underholdning, hvor alle kan deltage, store som små, unge som ældre. Vi har stor erfaring med at afholde alle former for arrangementer til både private og virksomheder, uanset om der er tale om en polterabend, en fødselsdag, teambuilding eller firmaevent. Den nærmeste lokalafdeling fra Holstebro ligger i Viborg på Ravnsbjergvej 70, men vi tilbyder også at bringe lasergame hen til dig i Holstebro! Vi er altid villige til at gå langt for at skabe de absolut bedste rammer om dit arrangement – om end det skal foregå indendørs, udendørs eller i en kombination af de to.

UDDANNEDE OG TOPPROFESSIONELLE INSTRUKTØRER GUIDER HELE VEJEN

Vores dygtige personale har stor erfaring inden for opbygning af baner og formidling af lasergame til nybegyndere, så I får den bedst mulige oplevelse. Vi står gerne for at arrangere alle former for forplejning i forbindelse med jeres event, og vi lader os ikke skræmme af store armbevægelser!

Er du interesseret i at høre mere om lasergame? Du er altid velkommen til at tage kontakt til os på både mail, telefon og via vores online kontaktformular – vi glæder os til at høre fra dig!

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.