LASERGAME KØBENHAVN

lokal_top
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

LASERGAME KØBENHAVN

Vi henviser til nærmeste afdeling:
Lasergame Danmark (Charlottenlund)
Ordrup Jagtvej 112,
2920 Charlottenlund
Åbningstider: 24/7 – 365 dage
Priser: Se her

MED LASERGAME I KØBENHAVN FÅR DU DEN PERFEKTE UNDERHOLDNING TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT!

Hos Lasergame Danmark er vi eksperter i at arrangere sjove og spændende events, og vi har helt sikkert også noget, der falder i din smag. Du kan booke Lasergame Danmark til teambuilding, polterabend, firmaarrangement, familiefest eller en hvilken som helst anden type arrangement, hvor du ønsker underholdning i topklasse. Vi bestræber os altid på at opfylde alle former for behov, når det kommer til lasergame, og vi vil gå langt for skabe de absolut bedste rammer – uanset om det er indendørs, udendørs eller en spændende kombination.

LASERGAME KAN SPILLES AF ENHVER – OG ETHVERT STED!

Vores dygtige personale har stor erfaring med at bygge unikke og udfordrende baner, og vi kommer gerne ud til jer! Har du ikke selv et egnet område, så kan de oppustelige subairs let tages med til en nærliggende skov eller park. Ønsker du at kombinere dit arrangement med mad og drikke, kan vi desuden tilbyde alt lige fra sandwiches til 5-retters middag! Efter arrangementet er der yderligere mulighed for at booke overnatning på Hotel Absalon i København for at fuldende en begivenhedsrig dag.

Vil du vide mere? Rundt omkring på hjemmesiden kan du læse meget mere de næsten ubegrænsede muligheder for lasergame i København og andre steder. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge vores lokale afdeling på Ordrup Jagtvej 112, 2920 Charlottenlund.

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.