LASERGAME KØGE

lokal_top
Strandvejen
4600 Køge
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

Er du på udkig efter et spil Lasergame i Køge?

Lasergame er et koncept, der er baseret på trådløse laservåben, som sammen med moderne teknologisk udstyr skaUanset om du er på udkig efter et enkelt spil eller en hel dag med et stort arrangement, så har vi løsningen til dig. Hos Lasergame Danmark har vi nemlig specialiseret os i at tilbyde alle former for events med lasergame til både polterabend, teambuilding, firmaarrangementer eller fødselsdage. Hos vores lokalafdeling i Køge har vi en fast lasergame-bane, men vi tilbyder derudover også at komme ud til vores kunder med alt vores udstyr. På den måde kan jeres event blive afholdt på jeres eget område – ude såvel som inde.

Et gennemført produkt i alle facetter

Vores avancerede tekniske udstyr er flere gange blevet kåret til verdens bedste, og vi har produktudviklet intenst på det over de seneste 12 år – og netop derfor kan vi bryste os af markedets absolut bedste udstyr! Som den førende udbyder i Danmark kan vi desuden garantere den bedste pris samtidig med at leve op til den høje kvalitet i samtlige aspekter – både med hensyn til service, fleksibilitet og det samlede produkt.

Vil du vide mere om vores tilbud inden for lasergame? På hjemmesiden kan du læse meget mere om pakketilbud, andre lokalafdelinger samt priser. Her kan du desuden finde vores kontaktoplysninger og en online kontaktformular.

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.