Lasergame Danmark fortsætter samarbejdet med FC Fredericia!

fc_frederecia

Trods det danske sommervejr er knap så godt, så er humøret højt i dag, da vi allerede har forlænget vores samarbejde Lasergame Danmark efter kun 9 måneder som sponsor i FC Fredericia.
Lasergame Danmark er med til at sætte kulør på både vores netværksgruppe og hjemmebanekampe på Monjasa Park. Derudover er vi glade for at vi kan tiltrække virksomheder, som ikke har adresse i Fredericia.

”Som ikke lokal virksomhed, ligger vores fokus på muligheden for at drive forretning og møde nogle spændende mennesker. Netop det føler jeg vi kan få hos FC Fredericia, siger ejeren af Lasergame Danmark”, Benjamin Huss.

Samarbejdet som startede i efteråret 2017, vil have et stort fokus på aktivering og det at skabe oplevelser til vores hjemmekampe på Monjasa Park.
”Når vi indgår i et samarbejde med en sportsklub, er aktivering vores vigtigste fokusområde”, siger Benjamin Huss og tilføjer ”at selvom FC Fredericia ikke har den største administration og de vildeste rammer, arbejder hele klubben utroligt professionelt og man vil gerne tænke anderledes i forhold til et samarbejde”.

Vi vil i samarbejde med Lasergame Danmark i løbet af sæsonen præsentere nogle af de tiltag.