LASERGAME MIDDELFART/ HINDSGAVL SLOT

lokal_top
Hindsgavl Allé 7
5500 Middelfart
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

Oplev intensiteten i Lasergame på egen krop

Lasergame er en utrolig underholdende og meget anderledes måde at inddrage en aktivitet i dit arrangement – og alle kan være med! Vi har gennem mange år specialiseret os i at tilbyde vores kunder de mest fleksible produktpakker, og sammen med dig kan vi helt sikkert finde frem til lige netop den løsning, i ønsker skal danne rammerne om en begivenhedsrig dag. Vi er ofte ude til diverse firmaarrangementer, teambuilding, polterabend og private events, og vi ved derfor alt om, hvordan man griber situationen an – og vi kommer gerne ud til jer!

Et samarbejde med det flotte Hindsgavl slot

I tæt samarbejde med Hindsgavl Slot har vi udarbejdet et lokalt tilbud i Middelfart, hvor det er muligt at booke lasergame i kombination med enten et morgen- eller dagsmøde inklusiv forplejning. Vi sørger selvfølgelig for alt det praktiske, så du som arrangør kan koncentrere dig om det faglige indhold.

Vil du vide mere? Vores dygtige medarbejdere er altid glade for at kunne hjælpe, og du kan kontakte os på både mail, telefon og via den online kontaktformular.

tre_lyn

LOKALE TILBUD

Dagsmøde

Formiddagskaffe/te og forfriskning samt brød, ost og marmelade.

Frokost inkl. 1 øl/vand efterfulgt af kaffe og te.

Kaffe/te med hjemmebag samt frisk frugt.

Isvand og frisk frugt hele dagen.

Plenum inkl. gratis trådløst netværk, projektor og storskærm.

Lasergame 40 min. spilletid

735,-

pris pr. pers. ex. moms