LASERGAME NÆSTVED

lokal_top
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

LASERGAME NÆSTVED

Vi henviser til nærmeste afdeling:
Lasergame Danmark (Køge)
Kongebrovej 51
4600 Køge
Åbningstider: 24/7 – 365 dage
Priser: Se her

OPLEV LASERGAME I NÆSTVED

Lasergame er meget mere end blot et skydespil – det er en oplevelse, du selv er en del af! Vores udstyr er blandt det bedste i verden inden for lasergame, og netop derfor kan vi tilbyde vores kunder et væld af muligheder. Vores mange løsninger er alle fleksible i deres natur, og vi sætter altid en ære i at tilpasse vores produkter, så de passer perfekt til kundens specifikke ønsker og behov. Vi gør vores ypperste for at imødekomme enhver forespørgsel og alverdens vilde idéer, uanset om det drejer sig om en polterabend, firmaarrangementer, teambuilding eller en familiefest.

FÅ OPSTILLET EN LASERGAME-BANE PÅ JERES EGET OMRÅDE

Ud over de mange forskellige lokalafdelinger rundt omkring i landet, tilbyder vi også at komme ud til kundernes egne lokaliteter. Bor du i Næstved, og kunne du tænke dig at få lasergame hjem til dig eller til din virksomhed på besøg? Vores professionelle instruktører er uddannede i at sammensætte udfordrende og sjove baner, hvor oplevelsen instinktivt bliver tilpasset til det individuelle arrangement og stemningen i gruppen.

På vores hjemmeside kan du læse meget mere om dine muligheder, og her kan du også lade dig inspirere af, hvordan tidligere arrangementer er blevet afholdt.

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.