LASERGAME NØRRESUNDBY

lokal_top
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

LASERGAME NØRRESUNDBY

Vi henviser til nærmeste afdeling:
Lasergame Danmark (Ålborg)
Søndre Skovvej 3
9000 Aalborg
Åbningstider: 24/7 – 365 dage
Priser: Se her

LEV DIG IND I SPILLET I VIRKELIGHEDEN I STEDET FOR PÅ COMPUTEREN

Med lasergame giver vi dig muligheden for at blive en del af et spændende og meget taktisk skydespil, som med utallige tekniske detaljer og avancerede våben giver en helt unik oplevelse. Hos Lasergame Danmark er vi flere gange blevet kåret til at have udviklet verdens mest avancerede legevåben, og det gør vi alt for løbende at leve op til gennem markedets højeste serviceniveau, den bedste pris og selvfølgelig en gennemgående høj kvalitet.

LASERGAME KAN SPILLES AF ALLE OG OVERALT

Uanset om du ønsker at prøve en af vores mange lokale baner – for eksempel i Aalborg – eller om du ønsker at få lasergame ud til dig i Nørresundby, så garanterer vi en helt særlig oplevelse, du sent vil glemme. Alle kan være med til at spille lasergame, og netop derfor er spillet blevet en populær måde at tilføje en sjov og spændende aktivitet til sit arrangement.
Mangler du inspiration? Vores internationale YouTube-kanal kan helt sikkert give dig et spændende indblik i, hvad det vil sige at spille lasergame – og måske du endda kan finde inspiration til, hvordan du gør netop dit event unikt?

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.