Nyt større samarbejde mellem Randers HK og Lasergame Danmark

30742181_10215940812058356_495845057971093504_n

”#randershkvidere er historien om at vi er i gang med at bygge på vores vision om at vi skal tilbage til toppen af Dansk Håndbold og historien om, hvor vigtigt det er at fundamentet bag ved er lige så vigtigt stor set, som det der sker inde på banen. Derfor er jeg stolt over at kunne meddele at Lasergame Group UG er ny diamantpartner i Randers HK. Lasergame Group UG er international virksomhed med afdelinger i 16 land og køre under navnen Lasergame Danmark i Danmark.

Samarbejdet sikrer samtidigt at vi kan bygge markant på truppen med så stor en stjerne og det er med til at sikre vores ambitioner om at blande os i toppen næste år og det gælder også fremadrettet og det vil kun kunne realiseres hvis der er styr på fundamentet”, siger Direktør Per Rasmussen.
”Derfor er jeg også stolt over at Lasergame har bidraget til at vi kunne tilføre endnu en markant profil og jeg har jo en relation til Benjamin Huss og vi har lavet en samarbejdsaftale som giver mening for begge partere og det er vores profil: At sikre værdien for begge parter og jeg må bare sige at Benjamin har bidraget til at vi også kan bygge på – en meget stor tak herfra og taknemmelig for at vi kan fortsætte med at bygge på – det minder lidt om en proces jeg har været en part i jævnfør mit tidligere virke”, afslutter Per Rasmussen.

”Vi har væres sponsor samarbejdspartner i rigtig mange klubber og vi fokuserer på hvor det giver værdi for os, ligesom vi også er meget aktive i netværk. Lige nu ser det ud som om at vi har fundet vores fodfæste i hvor vi skal ligge vores ressourcer. På det personlige plan har jeg fulgt Per Rasmussen siden hans tid i Bjerringbro-Silkeborg og da så Per valgte at søge nye veje i form af Randers HK, tog vi en dialog og jeg fornemmer mange muligheder med dette samarbejde og jeg må også sige, at håndbold er et produkt omkring event og jeg kan bare sige at det er jo identisk med vores profil. Vi bliver synlig i rigtig mange sammenhænge sammen med Randers HK. Vi ser frem til samarbejdet og ja vi er med hvor der er tale om et set-up helt i toppen”, siger direktør Benjamin Huss.