LASERGAME ODENSE / DANHOSTEL KRAGSBJERGGAARD

lokal_top
Kragsbjergvej 121
5230 Odense M
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

Prøv et arrangement i Odense ud over det sædvanlige

Lasergame er et koncept, der er baseret på trådløse laservåben, som sammen med moderne teknologisk udstyr skaber et spændende
og udfordrende holdspil, hvor alle kan være med. Vores afdeling for lasergame i Odense kan tilbyde skræddersyede lokale tilbud i samarbejde med Danhostel Kragsbjerggaard på Kragsbjergvej 121, som passer perfekt til et sjovt og anderledes morgen eller dagsmøde for firmaet.
Vi sørger for underholdningen og alt, hvad der dertil hører, så du som arrangør kan koncentrere dig om det faglige indhold. Ønsker du at booke Lasergame til en fødselsdag, julefrokost eller en polterabend, så har vi selvfølgelig også en lang række af idéer, der kan passe til lige præcis dine ønsker.

Skyd firmaarrangementet i Odense godt igang!

Uanset om det er i forbindelse med en privat fest eller et event for hele firmaet, så tager vi gerne alt vores udstyr med ud til jer.
Vores dygtige instruktører sætter en ære i at opstille helt unikke og specialtilpassede baner, som passer ind i jeres omgivelser. Det professionelle udstyr har næsten ubegrænsede muligheder, og derfor finder vi altid på sjove og anderledes løsninger.

Du kan høre meget mere om netop dine muligheder for Lasergame i Odense ved at kontakte os, så vi kan sammensætte den helt rette kombination til jer.

tre_lyn

LOKALE TILBUD

Morgenmøde

Morgenmad

Kaffe/The/Vand

Frokostbuffet

Eftermiddagsforfriskning

Eget lokale inkl. AV-udstyr

Lasergame 40 min. spilletid

385,-

pris pr. pers. ex. moms

Dagsmøde

Morgenmad

Kaffe/The/Vand

Frokostbuffet

Eget lokale inkl. AV-udstyr

Lasergame 40 min. spilletid

Eftermiddagskaffe & kage

2 retters menu til aften

570,-

pris pr. pers. ex. moms