LASERGAME RANDERS

lokal_top
Kristrup Engvej 29
8960 Randers SØ
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

LASERGAME ER ET UNIKT KONCEPT, SOM KAN UNDERHOLDE I ALLE ALDERSGRUPPER

Vi tilbyder en spændende og udfordrende type underholdning til dit næste arrangement i Randers, hvor du har en verden af muligheder for at sætte dit helt eget præg på dagsordenen. Lasergame er blevet skabt gennem mange års erfaring indenfor branchen, og nu kulminerer vores produktudvikling som den ideelle underholdning til ethvert arrangement, hvor man ønsker en sjov og anderledes aktivitet, som alle kan være med til. Vi kan sørge for lasergame til alt lige fra store firmaevents til familiefester, og det er kun fantasien, der sætter grænser for de utallige muligheder.

”DON’T PLAY GAMES – BE A PART OF THEM”

Vi er vant til at rejse rundt i hele landet med vores udstyr, og vi har stor erfaring med at opstille unikke baner under alle tænkelige forhold. Derfor kommer vi også gerne ud til jer, hvis I ønsker at opleve lasergame som en del af jeres arrangement. Vi garanterer en begivenhedsrig dag, hvor det sociale samvær bliver sat i højsædet i tæt kombination med sjove og spændende aktiviteter.

Har lasergame fanget din interesse, så kan du læse meget mere om bl.a. priser, afdelinger og tidligere arrangementer på vores hjemmeside og på Facebook. Du er også velkommen til at komme en tur forbi vores lokalafdeling i Randers, som er beliggende på Kristrup Engvej 29, 8960 Randers SØ.

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.