LASERGAME RINGSTED

lokal_top
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

LASERGAME RINGSTED

Vi henviser til nærmeste afdeling:
Lasergame Danmark (Køge)
Kongebrovej 51
4600 Køge
Åbningstider: 24/7 – 365 dage
Priser: Se her

”DON’T PLAY GAMES, BE A PART OF THEM!”

Hos Lasergame Danmark har vi igennem de seneste 12 år specialiseret os inden for avanceret og topmoderne lasergame-systemer, som vi har haft stor succes med at tilbyde vores kunder. Lasergame er et helt ufarligt, men spændende og taktisk spil, hvor alle kan være med. Derfor passer lasergame sig godt til mange varierende typer arrangementer, hvor man ønsker en aktiv underholdning for deltagerne. Vi har blandt andet stor erfaring med at udbyde lasergame til firmaarrangementer, teambuilding, polterabend og til fritidsklubber, hvor vores fleksible løsninger og lokale tilpasninger gang på gang bliver en succes.

ER DU PÅ UDKIG EFTER LASERGAME I NÆRHEDEN AF RINGSTED?

Landet over har vi en lang række forskellige lokalafdelinger med lasergame, og den tætteste bane på Ringsted befinder sig på Kongebrovej 51, 4600 Køge. Har du ikke mulighed for at flytte dit arrangement til os, så kommer vi gerne til jer! Vores dygtige instruktører er vant til at transportere det avancerede udstyr, og vi er altid spændte på at opstille nye baner på fremmede terræner.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på både mail, telefon eller via vores online kontaktformular. Vi er altid glade for at kunne give den helt rigtige vejledning.

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.