LASERGAME ROSKILDE

lokal_top
Boserupvej 100
4000 Roskilde
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

Prøv Lasergame i Roskilde til jeres næste event!

Hvis du er vild med action, skydevåben og spændende baner, så vil lasergame helt sikkert være værd at overveje som aktivitet til dit næste event. Lasergame forbinder nemlig alt dette i en sjov kombination, hvor alle kan være med. Det er en intensiv og yderst underholdende aktivitet, der er helt ufarlig, og som derfor passer godt ind i en lang række forskellige arrangementer.

En fleksibel løsning, der tager hensyn til jeres ønsker

I lasergame bliver man som deltager selv en del af spillet, og vi bestræber os altid på at skabe de allerbedste rammer for en sjov og aktiv dag. Vi står desuden gerne for alt lige fra drikkevarer og snacks til større middage, så I har mulighed for at planlægge arrangementet helt efter jeres egne behov. Hvis I kunne tænke jer at få lasergame ud til jeres egen lokalitet, så er der også rig mulighed for det. Det topmoderne lasergame-udstyr er nemlig transportabelt, og vores dygtige instruktører sætter en ære i at opstille den helt perfekte bane under jeres vilkår.

Er du interesseret i at vide mere? Du er altid velkommen til at besøge hvis lokale arena i Roskilde på Boserupvej 100, hvor du kan se nærmere på forholdene. Rundt omkring på vores hjemmeside kan du desuden læse meget mere om dine muligheder, og her finder du også alle relevante kontaktoplysninger.

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.