LASERGAME SILKEBORG

lokal_top
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

Vi henviser til nærmeste afdeling:
Lasergame Danmark (Århus)
Havreballe Skovvej 11
8000 Aarhus
Åbningstider: 24/7 – 365 dage
Priser: Se her

PRØV EN ANDERLEDES AKTIVITET TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT I SILKEBORG

Lasergame er en utrolig underholdende måde at afholde et aktivt arrangement på, og det kræver ingen særlige forudsætninger at være med. Det er et spil for alle, og det er selvfølgelig ganske ufarligt at deltage. Vi har stor erfaring med at afholde events for både virksomheder, SFO’er og ungdomsklubber såvel som i forbindelse med fødselsdage, polterabend eller familiefester. Vi samarbejder med både Rold Skov Adventure og Learning By Action, så vi på den måde kan tilbyde skræddersyede pakkeløsninger, der passer til jeres specifikke ønsker.

LASERGAME I SILKEBORG

Vi kommer gerne til Silkeborg med vores udstyr, hvor vi kan opstille sjove og udfordrende baner på jeres eget område. Hvis ikke I selv har et egnet areal, kan vores dygtige instruktører opstille banen i en nærliggende skov, hvilket giver nogle helt unikke forhold. Som partnere i BSV kan vi desuden tilbyde en kombination af lasergame og håndbold, hvor I kan få en helt særlig VIP-oplevelse med spisning inden kampen.

På vores hjemmeside kan du læse meget mere om de mange lokalafdelinger. Her finder du også yderligere information om booking og tidligere afholdte arrangementer.

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.