LASERGAME SLAGELSE

lokal_top
Charlottedal Alle 3
4200 Slagelse
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

Kombiner taktiske udfordringer med teknisk snilde - prøv Lasergame i Slagelse!

Vi har 12 års international erfaring inden for udvikling og afvikling af lasergame, og vi kan derfor garantere, at du er sikret en professionel partner og den bedst mulige oplevelse! I Slagelse befinder sig en af vores mange lokalafdelinger sig på Charlottedal Alle 3, hvor vi udbyder lasergame på en sjov og spændende bane. Har du ikke mulighed for at flytte dit arrangement til den eksisterende lasergame-bane, så kommer vi gerne til jer. Vores dygtige instruktører stiller med glæde udstyr og bane til rådighed, som kan tilpasses efter jeres konkrete ønsker. Banen kan opstilles både indendørs og udendørs, og vi prioriterer altid jeres forslag og idéer højt.

Vi stiller gerne mad og drikke til rådighed under jeres arrangement

Vi er klar til at gå langt for at imødekomme jeres ønsker, uanset om i foretrækker øl og snacks til en polterabend eller den helt store middagsanretning til firmaarrangementet eller jeres teambuilding.

Har vi vækket din interesse? Du kan læse meget mere om vores produkter på vores hjemmeside, hvor du kan gå på opdagelse i de mange muligheder inden for skræddersyede løsninger til netop dit arrangement. På hjemmesiden finder du desuden alle vores kontaktoplysninger, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig.

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.