LASERGAME SØNDERBORG

lokal_top
Bakladevej
6400 Sønderborg
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

LASERGAME SØNDERBORG

Bakladevej
6400 Sønderborg
Åbningstider: 24/7 – 365 dage
Priser: Se her

FÅ EN HELT UNIK OPLEVELSE MED LASERGAME I SØNDERBORG

Lasergame er selvfølgelig ganske ufarligt og kan spilles af enhver – store som små, unge som ældre. Afhængigt af jeres ambitioner og deltagernes ønsker, er vi altid klar til at give jer en udfordring! Hos Lasergame Danmark kan vi tilbyde markedets allerbedste udstyr samt den absolut højeste kvalitet i produkterne – og tilmed til de skarpeste priser.

SPIL OVER HELE LANDET ELLER HJEMME VED DIG SELV!

Hvis du og dine medspillere er forhindrede i at rykke jeres arrangement til vores lokale afdeling i Sønderborg, så stiller vi gerne vores udstyr og transportable baner til rådighed på jeres eget område. På den måde kan vi tilpasse banerne til jeres forhold om end det skal foregå inde, ude eller i en spændende kombination. Lasergame passer til en meget lang række af forskellige arrangementer, og vi er ofte ude til bl.a. firmaevents, polterabend, teambuilding og hos fritidsklubber.

Vi står altid klar til at give det rette vejledning, hvis I ønsker et konkret tilbud på lasergame eller vil høre mere om jeres specifikke muligheder. Vi kan kontaktes både på telefonen, e-mail eller via den online kontaktformular.

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.