LASERGAME TAASTRUP

lokal_top
Åbningstider
24/7 – 365 dage
Aftal tidspunkt
her inden du kommer
Priser
Se her

LASERGAME TAASTRUP

Vi henviser til nærmeste afdeling:
Lasergame Danmark (Charlottenlund)
Ordrup Jagtvej 112
2920 Charlottenlund
Åbningstider: 24/7 – 365 dage
Priser: Se her

LASERGAME – ET SJOVT OG SPÆNDENDE SPIL, HVOR ALLE KAN VÆRE MED

Vi har med sikkerhed en løsning, der kan passe til dine ønsker, hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med lasergame til dit næste arrangement i Taastrup. Vi garanterer en begivenhedsrig dag, uanset om du booker Lasergame Danmark til et firmaarrangement, en polterabend, til en familiefest eller til teambuilding. Har du ikke mulighed for at flytte dit arrangement til vores nærmeste lokalafdeling på Ordrup Jagtvej 112, 2920 Charlottenlund, så kan vi sagtens bringe lasergame til jer!

12 ÅRS PRODUKTUDVIKLING HAR GIVET POTE

Vi har selv udviklet vores produkter og computersystemer, som ad flere omgange er blevet kåret til at være verdens bedste og mest avancerede legevåben! Netop derfor kan vi tilbyde markedets bedste produkt. Vi har mange års erfaring med at afholde firmaevents for både store og små virksomheder – i den seneste tid har vi blandt andet Dong Energy, Grene og Cowi som referencer.
På vores Facebook-side kan du se meget mere om tidligere afholdte arrangementer, hvor du også kan finde inspiration til, hvordan du selv kan stifte bekendtskab med lasergame.

tre_lyn

Lasergame Danmark kan meget mere end bare Lasergame. Se øvrige muligheder her.